A picture

Naptár

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fényképgaléria

Véletlenszerű kiválasztás a galériából

Véletlenszerű kiválasztás a galériából

Navigáció

Oldal elküldése e-mailben

Nyelv kiválasztása

Tartalom

Alapiskola Sárosfa

Cím: Sárosfa h.sz. 203, 930 32 - Blatná na Ostrove č. 203, 930 32

Kontakt: 031/5598195

Igazgatónő: Mgr. Hlivák Erzsébet, e-mail: zs@blatnanaostrove.sk  (iskolakonyha: sj@blatnanaostrove.sk)

Tanítónő: Kozmér Éva, Bc. Major Rebeka 

Nevelőnő: Kozmér Éva

Az iskola a temetővel szemben, egy csendes - fákkal és zöldterülettel övezett helyen található. Saját udvarral rendelkezik, ahol sportpálya, kosárlabdapalánk, csúszdák, mászókák és hinták vannak. 

Az iskolának jelenleg 5 diákja van. A 2019/20 iskolai évben a tanítás egy osztályban folyik,  ez összevont osztály az 1. - 2. évfolyamnak. Az iskola épületében 2 tanterem van, az egyikben az oktatás folyik, a másik tornateremként, iskolaklubként működik valamint idegen nyelv oktatására szolgál.  Az étkezés az iskolai étteremben biztosított, amely az iskolaudvar területén található.

Az iskola 7,00 órától van nyitva.

Az iskolaklub do 16,00 óráig van nyitva.

 

iskola

 

suli

 

Kedves Szülők!

Elérkezett a beíratás ideje az első osztályba. A szülők várva várt és nagy felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor gyermekük számára iskolát választanak.

Önök, szülőként a legjobbat akarják gyermeküknek, s bizonyára szeretnék, hogy ne csak tanuljon az iskolában, hanem hogy boldog, kiegyensúlyozott legyen az iskolai közösségben, érezze ott jól magát, s képességeinek megfelelően fejlődjön az ott eltöltött évek során.
Az iskolakezdés nagy változást hoz úgy a gyermek, mint a szülők, nagyszülők és az egész család életében. Ugyanakkor az iskola sok-sok új élmény és szellemi öröm forrása lesz az elkövetkező esztendőkben. Az új ismeretek és készségek elsajátításában az iskola első tanévei meghatározó jelentőségűek. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a gyermekeknek biztosítsuk a számukra ismert barátságos és meghitt környezetet.
Az iskolaválasztás döntésében segíthette Önöket az óvodával való közös programok, az elkezdett felkészítő program és találkozás az iskola pedagógusaival. Baráti beszélgetés alkalmával megismerhették és betekintést nyerhettek a tanítás-tanulás folyamatába, megtekinthették a helyi kisiskolát. Láthatták korszerű felszereltségünket, családiasan kialakított helységeinket, interaktív segédeszközeinket, amelyek mind a gyerekek nyugalmas iskolai tanulását és harmonikus fejlődédét szolgálják.

Mi tanítók minden erőnkkel és tudásunkkal azon leszünk, hogy gyermekük örömteli és hasznos éveket töltsön el nálunk.

Becsüljük meg a falunkban még működő kisiskolát és támogassuk azt a közösséget, ahol élünk!

Köszönjük, hogy minket választottak!

Tisztelettel:

Hlivák Erzsébet, az iskola igazgatónője
Földváry Terézia, polgármester
Végh Erzsébet, az óvoda igazgatónője

 

iskola

 

ovi